Sporten in TFM warmtecabine

Onder begeleiding van een ervaren trainer kun je sporten in onze warmtecabine. Een volledige training duurt ongeveer 20 tot 30 minuten.

De oefeningen worden voornamelijk liggend uitgevoerd waardoor je rug en gewrichten worden ontlast. De oefeningen worden op jou persoonlijk afgestemd, daar wordt samen naar gekeken.

Bewegen in warmte is goed voor de doorbloeding en zorgt voor flexibiliteit. Het stimuleert de vetverbranding, je hebt dus sneller resultaat.

Sporten in een warmte cabine is fijn voor de spieren en heeft een reinigende werking. Boven alles is het heerlijk ontspannend! Of je nou wil  shapen, sterker worden of wil afvallen.

Er wordt tussentijds gemeten om de resultaten nauwkeurig bij te houden zodat we waar nodig bij kunnen sturen in het programma.

Wij werken samen met een fysiotherapeut, de oefeningen worden regelmatig waar nodig aangepast op basis van  geüpdate waar nodig.

Fibromyalgie en sporten in de warmtecabine

Wij begeleiden al bijna 7 jaar mensen met fibromyalgie in de warmtecabine en met succes!

De warmtecabine is ook zeer geschikt voor mensen met gewrichtsklachten, reuma, artrose, artritis en fibromyalgie, de warmte voorkomt spierpijn en je kan je gewrichten ontlasten omdat je de oefeningen vooral liggend uitvoert.

Een van de T.F.M. Cabine ervaringen/resultaten:

Door de warmte (en goede begeleiding en opbouw) lukte het mijn lichaam om steeds meer aan te kunnen! Echt zo lekker om te voelen wat ik allemaal nog WEL kon in plaats van steeds te ontdekken wat je lichaam niet kan. Ondertussen kan ik weer steeds meer, maar voor mensen met Fibromyalgie is sporten bij Food&Health een aanrader. Er wordt per keer gekeken wat je wel of niet aan kan en door de warmte belast je je lichaam veel minder.

Afvallen

Of je nou al ontelbare crash diëten hebt gevolgd of juist niet. Afvallen met blijvend resultaat werkt volgens de Universiteit van Wageningen het beste op onze werkwijze.
 
Afvallen is zeer persoonlijk en de een heeft wat meer begeleiding nodig dan de ander. Wij houden nauwlettend in de gaten waar iemand behoefte aan heeft en spelen daarop in.
 
Wij houden dan ook regelmatig overleggen als professionals onder elkaar.
 
Wij weten;
 
Afvallen op een gezonde manier, wat bij jou past en met goede begeleiding. Dat werkt!
 
Begeleid afvallen en sporten in de warmtecabine, leuker kunnen we het niet maken, wel gezelliger en met een goede dosis humor en enthousiasme!
 
Na de zwangerschap weer lekker in je vel?
 
Ook als je weer in shape wil komen na de zwangerschap dan kan je bij ons terecht. Wij maken samen met jou een training schema om te werken aan je doelen. De opbouw en intensiteit van het schema hangt af van de conditie van jouw lichaam. 
Openingstijden
DagTijd
Maandag08:00-14:00 uur
15:15-21:45 uur
Dinsdag08:00-14:30 uur
17:00-21.45 uur
Woensdag08:00-12:30 uur
18:00-21:45 uur
Donderdag

08:00-21:00 uur

Vrijdag08:00-17:00 uur
Zaterdag08:00-13:00 uur